Προθεσμία για τις Δηλώσεις συμμετοχής 3 Απριλίου 2019 , στις 18.00.

Η Πρόσβαση θα επιτραπεί μόνον εφόσον έχει ολοκληρωθεί η προεγγραφή σας.

Κατά την άφιξή σας στο CEDEFOP (Ευρώπης 123, Πυλαία) , η είσοδο πραγματοποιείται μόνο από την κεντρική Πύλη και κατόπιν επίδειξης της ταυτότητάς σας στο φυλάκιο.
Εφόσον βρεθεί η προεγγραφή σας, η ταυτότητά σας θα κρατηθεί στην είσοδο, στην ασφάλεια του κτηρίου, καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σας στον χώρο του CEDEFOP.
Εάν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη κινητική, ιατροφαρμακευτική ανάγκη, παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως στο info@maritimeeconomicforum.org

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου θα υπάρχουν αναψυκτικά και ελαφρύ σνακ, ωστόσο ένα υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαιτητική ανάγκη , παρκαλούμε όπως φροντίσετε για την προσωπική σας ευκολία.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο, δεν καταφέρετε να συμμετάσχετε στο Συνέδριο παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα πρέπει να ειδοποιηθούν οι αμέσως επόμενοι που έκαναν κράτηση-εγγραφή.

Παρκινγκ: δεν επιτρέπεται η είσοδος των οχημάτων των συμμετεχόντων στον χώρο του CEDEFOP. Παρακαλούμε φροντίστε για την έγκαιρη μετάβασή σας.

Οι συμμετοχές αυτή τη στιγμή έχουν συμπληρωθεί. Σε περίπτωση ακύρωσης θα επαναφέρουμε την φόρμα συμμετοχής. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!

(Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα εγγραφής πατώντας εδώ!)

 

Recommended Articles